Mijn naam is Marjolein van Oosten

Sinds 10  jaar run ik met veel plezier mijn eigen kinderatelier ‘Blije Gezichten’ aan de Voorstraat in Brielle. Hier krijgen kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit en activiteit op allerlei manieren te uiten middels creatieve workshops. Elke keer weer geniet ik van het enthousiasme en plezier die de kinderen tijdens een bezoekje aan het atelier ervaren!

Ik heb ruim 12 jaar met veel plezier les gegeven  in het Montessori basisonderwijs. Ik heb uiteindelijk gekozen om me geheel te richten op de kinderactiviteiten vanuit het atelier. Naast de creatieve workshops in het atelier geef ik samen met Marlies van der Hoeven natuuractiviteiten, natuurfeestjes en schoolreisjes op locatie aan scholen, BSO’s, kinderdagverblijven en particulieren. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u vrijblijvend contact opnemen en kijken we samen naar wat er mogelijk is. Meer informatie over natuureducatie kunt u vinden op: www.denatuurklas.nl