Tuttebellenparty

Dit is een feestje dat uitermate geschikt is voor kinderen die het heerlijk vinden om lekker te ‘tutten’!

Alle kinderen mogen op het zogenaamde kappershoofd zich helemaal uitleven met make-up en met de haren. Mooie oogschaduw, rouge, een vlecht of juist los , heel veel speldjes of juist niet,je mag het helemaal zelf weten! Maar  dit is niet het enige. Ieder krijgt een spiegel of sieradendoosje die je helemaal mooi mag versieren met bloemetjes,verf, glimmers en glitters Na afloop van het feest mag de spiegel of je sieradendoosje mee naar huis!

Prijs: 10,00 p.p.                                                                                                                                                                                    Duur 1.5 uur                                                                                                                                                                                    Leeftijd vanaf 5 jaar

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Uncategorized

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!